Bakasetas para bastı!

Trabzonspor'un yıldızı Bakasetas performansıyla bordo mavililere büyük katkı sağlıyor

Bakasetas para bastı!

Trabzonspor'un bu sezonki en formda ismi olan Anastasios Bakasetas, F.Bahçe'ye karşı kaydettiği iki golle takımının ligin zirvesine yerleşmesini sağladı. 9 lig maçında 7 gol, 3 asistlik performansıyla gol krallığı yarışında lider durumda olan 28 yaşındaki oyuncu, kulübüne ayrıca servet kazandırdı.

Toplanan 21 puanın 17'sine direkt katkı sağlayan 28 yaşındaki orta saha, 16 milyon 900 bin TL'lik performans priminin de kulübün kasasına girmesini sağladı. Trabzon'dan bu sezon 1 milyon 250 bin euro (13 milyon 450 bin TL) garanti ücret kazanacak olan Yunan yıldız bu performansıyla da yıllık maaşının 3 milyon 450 bin TL fazlasını kulübe kazandırmış oldu.

Başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezonun devre arasında 3 milyon euro bonservis bedeliyle Trabzonspor'un yolunu tutmuştu. Sözleşmeye göre sonraki satıştan ise yüzde 20 pay Aytemiz Alanyaspor'a verilecek. Bordo-Mavili takım, Bakasetas'ın serbest kalma bedelini ise 12 milyon euro olarak belirlemişti. 28 yaşındaki oyuncunun 2024 yılının haziran ayında Trabzonspor ile olan sözleşmesi bitiyor.

Öte yandan Bakasetas, Süper Lig ve Avrupa'nın 5 büyük liginde Florian Wirtz (4 gol, 6 asist) ile birlikte en fazla gol atan orta saha futbolcusu konumunda...

Bakasetas para bastı!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor