Bakasetas: Herkes geçen yıl Trabzonspor'a attığım golü soracak ama...

Trabzonspor'un yeni transferi Bakasetas açıklamalarda bulundu

Bakasetas: Herkes geçen yıl Trabzonspor'a attığım golü soracak ama...

Trabzonspor Alanyaspor'dan Bakasetas'ı kadrosuna kattı. Bordo mavili takımın yeni yıldızı Beşiktaş maçının kadrosuna da alınarak İstanbul'a götürüldü.

Konaklanan otelden Trabzonspor'un Instagram hesabından canlı yayın gerçekleştiren Bakasetas açıklamalarda bulundu.

Yunan futbolcu şu ifadeleri kullandı;

Her şey çok çabuk gelişti. İlgiyi duyduktan sonra her şey çok çabuk oldu. Gerçekten çok mutluyum burada olmaktan Trabzonspor gibi bir dev bir takımda olmaktan dolayı çok mutluyum. Taraftarların takımı nasıl desteklediğini çok iyi biliyorum.

Buraya kupalar kazanmaya geldim. Ben de bireysel olarak başarılı olmak kupalar kazanmak isteyen bir futbolcuyum. Bunun için hep birlikte çalışacağız.

Birçok taraftarımız geçen yılki gol ile ilgili bir şeyler söylemek isteyecektir. Ama o golü atmasayadım belki de buraya asla gelemeyecektim. Ayrıca şunu da belirtmeliyim büyük aşklar her zaman kavgayla başlar. Kariyerimdeki bu yeni adım için çok heyecanlıyım.

Trabzonspor’un ne kadar büyük bir kulüp olduğunu herkesin burayı ne kadar çok sevdiğini ne kadar büyük bir kulüp olduğunu hemen anladım.

Hem bu sezon hem de gelecek sezon hedefleri ulaşmak için elimden geleni yapacağımın sözünü verebilirim

Çok teşekkür ediyorum bize her yer Trabzon

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor