Bakasetas: “Bu mesajı vermek istiyorduk”

Bakasetas Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Anastasios Bakasetas, Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda 5-1 mağlup ettikleri Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrasında Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Yeni Malatyaspor karşılaşmasını değerlendiren Bakasetas “Sezonun başından itibaren böyle bir başlangıç yapmak istiyorduk. Herkese bu mesajı vermek ve bu reaksiyonu verdiğimizin hissedilmesini istiyorduk. Güzel bir galibiyet ve iyi bir skor oldu. Artık bir sonraki maça hazırlanacağız” dedi.

Karşılaşmanın ilk golünü kaydeden Yunan oyuncu “Gol attığınız zaman her zaman çok mutlu olursunuz ve çok heyecanlı hissedersiniz. Özellikle maçın ilk golüyse bu ayrıca bir mutluluk getirir. Takıma yardımcı olabildiğim için çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

Taraftarın önünde oynamayı dört gözle beklediğini belirten başarılı oyuncu, “Geldiğim ilk günden itibaren taraftarımızın önünde oynamak dört gözle beklediğim bir şeydi. Onların desteğini hissetmek istiyordum. Molde ile oynadığımız karşılaşmada bunu hissettik. Taraftarınızın desteğini hissettiğinizde ekstranızı vermeye çalışıyorsunuz. Umuyorum sezon boyuncu bu desteklerini sürdürecekler ve beraberliğimiz hep devam edecek” dedi.

Hafta içinde UEFA Konferans Liginde İtalya ekibi Roma ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili de konuşan Bakasetas, “Her oyuncunun aslında dört gözle beklediği maçlardır bu tür maçlar. Dev bir takıma karşı oynayacağız ama bizde dev bir takımız. İki büyük takımın karşılaşması olacak bu maç. Çok iyi bir maç olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor