Bakasetas bu kez yetmedi!

Trabzonspor'un yıldız ismi Bakasetas'ın çabası 3 puan için yetmedi.

Bakasetas bu kez yetmedi!

Trabzonspor'un yunan futbolcusu, beraberliği getiren isim oldu. Bordo-mavili formayla 6’ncı golünü atan Bakasetas toplamda 13. golünü attı

Bordo-mavılı takımın devre arasında kadrosuna kattığı flaş ismi Anastasios Bakasetas dün gece de iş başındaydı. 27 yaşındaki Yunan futbolcu Karadeniz ekibine beraberliği getiren isim oldu. 29. dakikada Nwakaeme'nin pasını klas bir şekilde kontrol edip şık bir vuruşla ağları havalandıran Bakasetas, Trabzonspor formasıyla 12 maçta 6 gole ulaştı. Sezonun ilk yarısını Alanyaspor'da geçiren tecrübeli kramponun toplamda ise 13 golü bulunuyor. Öte yandan Bakasetas, suskunluğunu da bozdu. Ligdeki son golünü 8 Mart'taki Alanyaspor sınavında kaydeden Yunan orta saha 3 maç sonra golle tanıştı. Bakasetas karşılaşma sonrası "Takımımıza katıldığımdan beri oynadığımız en iyi maçtı. Bu tarz rakiplere karşı iyi oyun yetmiyor. Ben kazanmayı tercih ederdim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor