Bakasetas: Bizi unutmamaları lazım, Bu sene de şampiyon olmak istiyoruz”

Trabzonspor’un yıldızı Bakasetas, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Bakasetas açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Bugün bir derbi izlediğimizi düşünüyorum. Onlar kendi iyi oldukları şekilde oynadılar. Taktik açısından yüksek olan bir maçtı. Bizim için sadece bir maçtı. Yukarıya yaklaşmamıza neden olan bir maçtı. İyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum.

Aynı zamanda geçen sene ikinci yarıda bu pozisyonda oynamıştım. Burada oynadığım için gol atmam zorlaşıyor ama topa daha fazla temas ediyorum ve yaratıcı oluyorum. Nerede oynayacağımızı hoca karar verir ve her zaman en önemli olan takımdır.

Bizim için zor bir maçtı ama önemli bir maçtı. Final niteliğinde bir maç olacaktı: herkes çok konsantre oldu. Bu sene bizim sıramızdı. Şunu hatırlamalarını istiyoruz bizi –unutmamaları lazım. Bu sene tekrar şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarımızla yenilmeziz. İnsanlar finansal sıkıntılardan gelemiyorlar. Eğer stadyum dolu olmasaydı kazanabilir miydik bilmiyorum ama onlarla kazandık. Onların desteği ile bu galibiyeti aldığımızı söyleyebilirim.

Bu kelimelerle ifade etmesi zor bir şey. İnsanlar Trabzonspor’u sadece kazandığı kupalar ile sevmiyor. İnsanlar tutkuya kapılıyorlar. Kazansa da kaybetse de arkasındalar. Tutku ölümüne sevmek ve mücadele ruhu diyebilirim.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor