Bakary Kone transferinde son durum - Detayları Haber61’e açıkladı

Trabzonspor’un transferde gündemindeki isim Bakary Kone’de son durum.

Bakary Kone transferinde son durum - Detayları Haber61’e açıkladı

Haber61 - Spor Servisi - Tuncay Lakot - Trabzonspor 2018-2019 sezonu için hazırlıklarını Slovenya’da yaptığı kampla sürdürüyor.

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra takımın eksik bölgelerine takviye yapmak için transfer çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Transfer yapılacak bölgelerin başında savunma hattı yer alıyor.

Defans hattı için bir çok oyuncunun adı geçerken bu isimlerin ilk sırasında İspanyol ekibi Malaga’da forma giyen Burkina Fasolu stoper Bakary Kone geliyor.

KULÜBÜ DE DAHİL 1.5 MİLYON EURO

30 Yaşındaki oyuncunun transferindeki son durum ile ilgili olarak Haber61’e açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, “Bakary Kone ilgilendiğimiz bir oyuncu. Hep gündemimizdeydi ama oyuncu ile ilgili henüz anlaşma sağlanmış değil. Oyuncunun kulübü de dahil yaklaşık 1.5 Milyon Euro maliyeti var. Kulübü 600 bin Euro, kendisi ise 900 Bin Euro’ya yakın bir bedel istiyor. Kone’nin olabilirlik ihtimali yüzde 50” dedi.

Stoper mevkiine aday ve görüşülen 10 oyuncu isminin olduğunu sözlerine ekleyen Hacısalihoğlu, bunlardan kulübün bünyesine en uygun oyuncuları tercih edeceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler