Bakan Soylu'dan Usta'ya tebrik!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonspor Başkanı seçilen Muharrem Usta'ya bir tebrik telgrafı gönderdi.   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonspor Kulübü Başkanlığına seçilen Muharrem Usta'yı tebrik etti.   Bakan

Bakan Soylu'dan Usta'ya tebrik!
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonspor Başkanı seçilen Muharrem Usta'ya bir tebrik telgrafı gönderdi.
 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonspor Kulübü Başkanlığına seçilen Muharrem Usta'yı tebrik etti.
 
Bakan Soylu, mesajında şunları kaydetti:
 
"6 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen Trabzonspor Kulübü'nün 70. Olağan Kongresi'nde seçilen siz Sayın Başkanımıza ve kıymetli yönetim kurulumuza hayırlı bir çalışma dönemi temenni ediyorum. Centilmenliğin sportif başarının, şehrimizle bütünleşmenin, hep birlikte hasretle beklenen büyük başarıların yönetimimizce gerçekleşeceğine inanıyorum. Kongreye yoğun katılım, herkesi memnun etmiştir. Bu katılım sorumluluğun ve sahiplenmenin delilidir. Centilmence yarışan tüm tarafları, üyelerin hür iradesi   sonucu seçilen şahsınızı ve yönetim kurulumuzu tebrik ediyor, hep birlikte büyük başarılara imza atacağınıza olan inancımla selam ve sevgilerimi sunuyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler