"Baiano nasıl bir nefretle üç kez tekme savurdu anlayamadım"

Sörloth'un kırmızı kart gördüğü pozisyona Caner Çuvalcıoğlu da tepki gösterdi

"Baiano nasıl bir nefretle üç kez tekme savurdu anlayamadım"

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor 'ın Gençlerbirliği'ni 2-0 yendiği karşılaşma Alexander Sörloth'un gördüğü kırmızı kart tartışma yarattı.

Pozisyonda ev sahibi ekibin futbolcusu Baiano, golcü futbolcuya peş peşe tekmeler atarken yapılan VAR kontrolüne rağmen tepki gösteren Sörloth kırmızı kart , tekmeleri atan Baiano ise sarı kart gördü. Hakem Hüseyin Göçek'in bu kararı bordo mavili taraftarları çileden çıkardı.

Karara tepki gösterenlerden biri de Trabzonspor'un izleme ekibinde yer alan Caner Çuvalcıoğlu oldu. Çuvalcıoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"Baiano Nasıl bir nefretle üç kez tekme savurdu anlayamadım, ha en son yumrukta savuruyor ama Sorloth’un kolları uzun ittirince ulaşamıyor yüzüne. Ama bütün bunlar sarı kart ,diğeri kırmızı,oldu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor