Badou Ndiaye gerçeği!

Trabzonspor'la ismi anılan Ndiaye hakkında gerçek ortaya çıktı

Badou Ndiaye gerçeği!
Haber61 Spor Servisi - ÖZEL

Trabzonspor ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına hızla devam ediyor.


Transfer görüşmelerini sürdüren bordo mavililer için ismi en çok anılan futbolculardan biri de Osmanlıspor'un başarılı orta saha oyuncusu Badou Ndiaye oldu. Senegalli oyuncuya teklif yapıldığı ve görüşmelerin sürdüğü de iddia edildi ve konuyla ilgili olarak Osmanlıspor'un Trabzonlu teknik direktörü Mustafa Akçay'a da bu soru soruldu. Akçay da bu transfere karşı çıkmayacağının sinyalini verdi.

Bu noktada gerçek ise sonradan ortaya çıktı. Haber61'in edindiği bilgilere göre; Trabzonspor'un Osmanlıspor'a Ndiaye için şuana kadar resmi bir teklif yapmadığı öğrenildi. Osmanlıspor yetkilileri, Ndiaye veya bir başka futbolcunun gönderilmesine izin verilmeyeceğini dile getirdi. Avrupa Ligi'nde grubundan birinci olarak çıkan Osmanlıspor'un, hem Avrupa'da hem ligde başarılı olabilmek adına diğer futbolcularına gelecek tekliflere de kapalı olduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor