Aziz Yıldırım’dan Başkan Ahmet Metin Genç’e yanıt geldi! Yine kumpas ve FETÖ dedi

Fenerbahçe’nin 2010-2011 sezonundaki başkanı Aziz Yıldırım, Ahmet Metin Genç’in sözlerine yanıt verdi.

Aziz Yıldırım’dan Başkan Ahmet Metin Genç’e yanıt geldi! Yine kumpas ve FETÖ dedi

AK Parti Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Ahmet Metin Genç, TrabzonsporFenerbahçe karşılaşmasında yaşanan olaylar sonrası çok sert bir açıklama yapmış ve 2010-2011 yılında Trabzonspor’un çalınan kupasını hatırlatmıştı.

Genç’in açıklaması Fenerbahçe cephesinde tedirginliğe neden oldu.

Eski başkan Aziz Yıldırım da Başkan Genç’e yanıt verdi. Her zaman alışılagelmiş “FETÖ ve Kumpas” söylemlerini tekrarlayan Yıldırım ceza almadıklarını iddia etti.

Hemen hemen her cümlesinde FTÖ ve Kumpas kelimelerini kullanan Yıldırım’ın başka bir argüman kullanamadığı dikkat çekti.

Ortahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Metin Genç’e özel olarak yayınladığı açıklamasında ayrıca Cumhurbaşkanının masasında , "15 Temmuz'a Giden Yol" başlıklı bir rapor yer aldığını belirtip tuhaf bir imada bulunmaya çalıştı.

UEFA’dan ceza almadıklarını söyleyen Yıldırım’ın aksine UEFA sitesinde şikeci kulüp olarak adları yayınlanmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor