Az kalsın gidiyordu şimdi gözde oldu

N'doye sezon başında gönderilmek üzereyken şimdi takımın önemli parçalarından oldu

Az kalsın gidiyordu şimdi gözde oldu
Akhisar Belediyespor karşısında attığı 2 golle yıldızlaşan Dame N'doye takımın önemli hamle oyuncularından biri oldu. Son maçlarda fizik olarak iyi görünen Senegalli oyuncuyu Rodallega'nın gelmesinin ardından yedek kulübesine çeken teknik direktör Ersun Yanal, karşılaşmaların ikinci bölümlerinde koz olarak kullanıyor. Sezon başında takımla ilişkisi kesilmek üzere olan N'doye, performansını yükselterek taraftarın gözüne girmeye de başladı.

Trabzonspor formasıyla geçen sezon ligde 12 maçta 743 dakika forma giyen ancak gol atma başarısı gösteremeyen Senegalli forvet N’Doye, beklentileri karşılayamadığı için İngiltere’nin Sunderland ekibine kiralık olarak verildi, geçen sezonu burada tamamladı.

Sunderland’de 11 maçta 1 gol atan Bordo-Mavili futbolcu, sezon başında ise Trabzonspor’a döndü fakat kampa çağırılmadı.

Bordo-Mavililer’in Slovakya kampına alınmayan N’Doye, Macaristan kampının ise son bölümlerine dahil edilerek takımda kendine yer buldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor