Aytaç Kara'dan Flaş Rodallega sözleri

Trabzonspor'dan Yeni Malatyaspor'a kiralık olarak giden Aytaç Kara açıklamlarda bulundu.

Aytaç Kara'dan Flaş Rodallega sözleri
 Yeni Malatyaspor'un sezon sonuna kadar Trabzonspor'dan kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Aytaç Kara, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

'Ertuğrul Sağlam beni aradı'

"Geçen sezon Trabzonspor'la ilk devreyi iyi geçirdim ancak ligin ikinci yarısı sakatlıklar ve şanssızlıklar nedeniyle iyi geçmedi. Şans bulacağım bir takım geçmem gerekiyordu. Daha önce Eskişehirspor’da çalıştığım Ertuğrul Hoca beni aradı ve Malatyaspor ile çıkış yakalayacağıma inandığım için tercihim bu yönde oldu. Malatyaspor yeni çıkan bir takım. Yeni kurulan takımlar kolay kolay kaynaşamıyor bu geçiş süreci bizim için biraz zor olacak. Yeni gelen transferlerle birlikte İnşallah ligin ilerleyen haftalarında daha iyi maçlar çıkaracağız. 1 mağlubiyet 1 galibiyetimiz var ve önümüzde bir Antalyaspor maçı var. Zor bir karşılaşma olacak" 

'Karşınızdaki yıldızın önemi yok!'

"Ligimizin kalitesi artıyor ancak gelen yabancılar Türkiye'ye kolay kolay ayak uyduramıyor. Önemli olan sahaya çıktığınızda işinizi yapıp mücadele etmek. Ondan sonra karşınızdaki yıldızın önemi yok! 19 yaşımda Eskişehirspor’da oynamaya başladım ve 20 yaşında Ay-Yıldızlı formayı giydim. Burada başarılı bir sezonun ardından milli formaya tekrar kavuşmak istiyorum. Kendime inanıyorum ve bunun için daha çok çalışacağım. Kendime de inanıyorum" 

'Ertuğrul Hoca benim için önemli'

"Ertuğrul Hoca için söylenecek bir şey yok! Türkiye'de değeri biliniyor. Bir Anadolu kulübünü şampiyon yapmış tek isim. Yeri benim için her zaman önemli olmuştur. Önemli işler yapacağımıza inanıyorum"
 

'Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum'

"Trabzonspor Türkiye’nin 4 büyük kulübünden biri. Trabzonspor'da şans da buldum. İlk gittiğim sezon talihsiz sakatlık yaşadım. Oynamadığım zamanlar da oldu. Trabzonspor’un futbolcusuyum, burada başarılı bir sezon geçirip tekrar dönmek hedefim. Zamanı geldiğinde Trabzonspor'da başarılı olacağıma inanıyorum. Şu anda ise Malatyaspor’un başarısına odaklandım"

'Rodallega'yla transfer konusunu görüşmedik'

"Rodallega iyi bir arkadaşım, muhabbetimiz çok iyi ancak Malatyaspor'a transferi konusunda görüşmedik. Sonuçta ben de Trabzonspor’un futbolcusuyum. Geleceği ile ilgili en doğru kararı kendisi verecektir"

(Radyospor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor