Ayşe Sula Köseoğlu: Trabzonspor siyaset üstüdür

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu Haber61'e konuştu.

Ayşe Sula Köseoğlu: Trabzonspor siyaset üstüdür

Haber61 / Spor Servisi / Tuncay Lakot

Trabzonspor'un bayramlaşma töreni Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleşti. Bayramlaşma törenine katılan tek siyasetçi olan AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Haber61'e açıklama yaptı.


Ayşe Sula Köseoğlu şunları söyledi: "Bugün bayramda arkadaşlarımızla, dostlarımızla, farklı farklı ailelerimizle bir araya geliyoruz. Hem kendi ailemizle, hem parti ailemizle hem Trabzonspor ailemizle. Trabzonspor bizim en önemli marka değerlerimizden bir tanesi. Hepimizin siyaset üstü saydığı ve gönülden bağlı olduğu bir markamız. Trabzonspor camiasının bayramlaşmasında hem sporu değerlendirmek hem de bu güzelliği istişare etmek, dostlarla buluşmak amacıyla buradayız. Bu vesileyle tüm Haber61 izleyicilerinin bayramını kutluyorum. Sadece 1 ay değil geri kalan 11 ayı da aynı tatla, aynı huzurla, aynı paylaşım ve empatiyi yapmalıyız. Ramazan ayının anlamını hayatın tamamına yayabilmek için bu bir fırsattır. İnşallah bayram tadında buluşabileceğimiz nice fırsatlarımız olur."


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor