Aykut ve Mustafa duvar ördü

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor sahasında Antalyaspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Genel olarak iyi bir görünüm sergileyen Bordo Mavililer'de özellikle defans hattında Mustafa Yumlu ile Aykut Demir'in uyumu dikkat çekti. Sezon başından bugüne defa
Aykut ve Mustafa duvar ördü

Süper Lig'in 16. haftasında Trabzonspor sahasında Antalyaspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Genel olarak iyi bir görünüm sergileyen Bordo Mavililer'de özellikle defans hattında Mustafa Yumlu ile Aykut Demir'in uyumu dikkat çekti.

Sezon başından bugüne defans bloğunun ortasında uyum sağlayamayan Trabzonspor'da özellikle Douglas son haftalarda yaptığı hatalarla eleştirileri üzerine toplamıştı. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu Antalyaspor karısında Douglas'ı yedeğe çekerken Mustafa ve Aykut'u defansta görevlendirdi.

Mustafa ve Aykut maç boyunca Eto'o'ya adım attırmadı. Defans arkasına atılan toplarda hızlı müdaheleleriyle oldukça başarılı bir görüntü sergileyerek alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.