Aykut Demir İsmailağa cemaatinde!

Trabzonspor'un defans oyuncusu Aykut Demir, İsmailağa tarikatına girdi.   İsmailağa cemaatine mensup kişilerin giydiği cübbe, şalvar ve sarıkla fotoğraf çektiren Aykut'un bu görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi çekti.   MAHMUT EFENDİ'Yİ ZİYARET ETTİ Aykut

Aykut Demir İsmailağa cemaatinde!
Trabzonspor'un defans oyuncusu Aykut Demir, İsmailağa tarikatına girdi.
 
İsmailağa cemaatine mensup kişilerin giydiği cübbe, şalvar ve sarıkla fotoğraf çektiren Aykut'un bu görüntüsü sosyal medyada büyük ilgi çekti.
 
MAHMUT EFENDİ'Yİ ZİYARET ETTİ
Aykut Demir'in geçtiğimiz cumartesi İstanbul'da oynanan Medipol Başakşehir maçından önce İsmailağa cemaatinin şeyhi Mahmut Efendi'yi ziyaret ettiği öğrenildi.
aykut-demir.jpg
 
TAKIM ARKADAŞLARI ONA 'KOMANDO' DİYOR
Aykut Demir, silah merakı ve milliyetçi duygularının kabarık olması nedeniyle arkadaşlarının kendisine 'komando' dediğini söylüyor. Milli futbolcu, Gençlerbirliği'nde oynadığı dönemde verdiği bir röportajda da komando beresi takarak poz vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler