Avrupa Cardozo'ya yaramıyor!

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon ligde attığı gollerle dikkat çeken Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo Aynı başarıyı Avrupa'da gösteremiyor. Cardozo çıktığı 11 maçta sadece 1 gol atabildi.Trabzonspor’un en büyük gol umudu Oscar Cardozo, Avrupa maçlarındaki su

Avrupa Cardozo'ya yaramıyor!

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon ligde attığı gollerle dikkat çeken Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo Aynı başarıyı Avrupa'da gösteremiyor. Cardozo çıktığı 11 maçta sadece 1 gol atabildi.

Trabzonspor’un en büyük gol umudu Oscar Cardozo, Avrupa maçlarındaki suskunluğunu Rabotnicki karşısında da sürdürdü. Geçen sezon görev aldığı 10 UEFA Kupası ön eleme, grup ve 2’nci tur maçında sadece 1 gol atabilen Cardozo, Rabotnicki karşısında da bekleneni veremedi ve gol yollarında etkili olamadı.

Sakatlığını tam olarak atlatmasına rağmen maç kondisyonu konusunda sorun yaşayan Cardozo’nun, partneri olarak görev yapan Waris’le uyum içinde olmaması da dikkat çekti.

Avrupa’daki son golünü 21 Eğustos 2014’te Avni Aker’de oynanan UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme maçında Rostov’a karşı atan 31 yaşındaik futbolcu, bu tarihten sonra oynanan 10 Avrupa maçında golle buluşamadı. Paraguaylı’nın formsuzluğunun Trabzonspor’da forvet arayışlarını hızlandıracağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler