Avni Aker’de en çok merak edilen; Sadri Şener N’doye buluşması

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener, kendi döneminde N’dyo’yi transfer etmek istemiş, hatta ön anlaşma yapılmasına rağmen oyuncuyu Trabzon’a getirmemişti. Son anda menajeri ve oyuncunun vazgeçmesi ile transfer gerçekleşmemişti. O dönem Sadri Şener

Avni Aker’de en çok merak edilen;  Sadri Şener N’doye  buluşması

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener, kendi döneminde N’dyo’yi transfer etmek istemiş, hatta ön anlaşma yapılmasına rağmen oyuncuyu Trabzon’a getirmemişti.

Son anda menajeri ve oyuncunun vazgeçmesi ile transfer gerçekleşmemişti. O dönem Sadri Şener N’doye ile fotoğraf çekilmiş medyadada bu fotoğraf oldukça gündem olmuştu.

“Fotoğraf çekildi Trabzon’a getiremedi” yorumlarına neden olan bu olay sonrası Trabzonspor eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oyuncuyu transfer etmeyi başarmıştı. Fakat N’doye takıma katkısı istenildiği ölçülde olmadı ve hayal kırıklığı yaşatı.

İşte bu oyuncu ile Sadri Şener tekrar ve ilk kez Avni Aker’de yeniden karşılaşacak. Bu defa Sadri Şener protokolde onu izleyecek. İşte bu karşılaşma bordo mavililerde merakla beklenen konulardan bir tanesi. Sosyal medyada da bu akşam öne çıkan konularından biri olacağı atılan mesajlardan da belli oluyor.

10583333_1070712596356553_476616594_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor