Avni Aker Maça Hazır

Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşmaya hazır. Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanması planlanan Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasının aşırı kar ya

Avni Aker Maça Hazır

Trabzonspor Hüseyin Avni Aker Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor arasında oynanacak olan karşılaşmaya hazır.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanması planlanan Trabzonspor - Beşiktaş karşılaşmasının aşırı kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmesi ve Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda yaklaşık 30 santime ulaşan kar kalınlığının ardından kar temizleme çalışmaları tamamlandı.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu, Ziraat Türkiye Kupası Son 16. Turu'nda oynanacak Trabzonspor - Akhisar Belediyespor maçına hazır hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor