Avdijaj: Taraftarın beni eleştirmesi normal

Trabzonspor'da Avdijaj ve Fernandes Haber61'e konuştu

Avdijaj: Taraftarın beni eleştirmesi normal

Haber61 Spor Servisi

Türkiye Kupası'da Trabzonspor Altay'ı 4-1 yenerek tur atlarken bordo mavililerde bu maçta forma giyen Donis Avdijaj ve İvanildo maçın ardından Haber61'in sorularını yanıtladı.

Avdijaj "İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık. Rakibimiz de oyuna çok motiveydi. İkinci yarıda ise golle birlikte rahatlamayı sağladık ve gerisi daha kolay geldi." diyerek maçı yorumladı.

Avdijaj henüz kendisini beklendiği gibi gösterememesi konusunda ise "Benim için de normal olan bir süreç bu lige alışmaya çalışıyorum. Kendimi bu lige adapte etmeye çalışıyorum. Taraftarların beni eleştirmesi normal onlara haklı da olabilirler. Benden büyük beklentileri olduğunu biliyorum ve bunlara karşılık vermeye çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor formasıyla ilk golünü kaydeden İvanildo Fernandes ise "İlk yarı bizim için zor oldu. Kendimiz gibi oynayamayadık. Devre arasında hocamız bize neler yapmamız gerektiğini anlattı. Daha sonra kendi yolumuzu bulduk. Tabi böylece de sonuç geldi. " şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler