Avcı'dan Visca yorumu: Şampiyonluk için kalite şart

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Avcı'dan Visca yorumu: Şampiyonluk için kalite şart

Trabzonspor sahasında  Konyaspor’u ağırlayarak 2-1 mağlup etti. Maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;
Büyük adımlar atıyoruz. Şampiyonluk ışığını görüyoruz. Puan farkını nasıl oynadığımızı, iyi ki Trabzonspor var dedirtmenin, puan farkına rağmen dominant oyunu göstermek istemiştik. Böyle de bir oyun vardı.

Konyaspor çalışarak belli bir oyun organizasyonuyla geldi. Biz taraftarımızla baskımızla iyi şeyler çıkardık. Daha farka da gidebilirdik. Bazen  bizim gibi takımlar orta alanlarda erken final pasları yaptığınızda çok fazla top kayıpları yapıp yüksek nabızla ileri geri gidersen bu oyunu kaldıramazsın. İkiyi bulduk oyun normal gidiyordu son 5 dakika gol yedik. Trabzonspor üstüne koyarak gidiyor. Güzel bir haftayı geride bıraktık. Bize destek vermeye devam etsinler.

Bir taraftarımız ilk yarıda heyecandan hayatını kaybetti. Ailesine sabır diliyorum. Trabzonspor taraftarı çok heyecanlı. Sabırlı ve sakin olsunlar.

Edin Visca Türkiye’ye 10-11 sezonunda transfer ettiğimiz bir oyuncu. Devamlı üstüne koyarak gelişti. Karşılıklı iletişimimiz sürekli devam etti. Başakşehir’de önemli işler yaptı ve artık çıkması gerekiyordu.  Biz onu o bizi istedi. Şampiyonluk için kalite şart. Ben bunları yaşadım. 12 puan öndeyken almayalım Visca’yı diyebilir bir başkası. Hedefe giderken rekabet olması şart. 

Geride kalan 25 hafta bizim için harika. Rekorların kırıldığı çok güzel bir süreç. Trabzonspor sevdalılarının neler istediğini çok iyi biliyoruz. Umarım hep daha iyisini isteyerek puan farkı yok gibi devam edeceğiz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor