Avcı'dan Sivasspor maçı değerlendirmesi

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı değerlendirme yağtı

Avcı'dan Sivasspor maçı değerlendirmesi

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçı öcnesinde açıklamalarda bulundu. Avcı şöyle konuştu;

Sivasspor senelerdir ligimizin çok istikrarlı ve iyi oynayan lige renk getiren ve son yıllarda Avrupa’da bizi temsil eden bir takım. Uzun yıllardır ligde çalışan deneyimli bir hocaları var. Rıza hoca ile ivme kazanmış bir takım. Avrupa’da bizden daha çok maç oynayarak buraya geldiler. Fizik kalitesi yüksek bir takım. Kenar ortasının çok olduğu geçişleri kullanan bir takım. Adam adama neler yapmamız gerektiğini, topa sahip olduğumuzda neler yapmamız gerektiğini çalıştık. Yüksek konsantrasyonla maçı sonuna kadar götürmek istiyoruz. Taraftarlarımıza Roma maçında takımımız iyi sinyaller verdi. Bize destek olmaya devam etsinler. 

Bir buçuk yıl oldu pandemi dönemi, seyircisiz oynanan bir lig var. Aşılamanın ne kadar değerli olduğunu görüyoruz. Aşılanmadığınızda maça gelemiyorsunuz. Sağlığınız için aşılanmayı hızlandıralım.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor