Avcı'dan Mourinho'ya teşekkür

Trabzonspor teknik direktörü Avcı, maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu

Avcı'dan Mourinho'ya teşekkür

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Roma maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;
Mourinho’nun Trabzon ve Trabzonspor için söyledikleri için teşekkür ederim. Oyun olarak birbirine yakın planları olan iki takımız. Rakibi karşılamada da planlarımız aynı. Onun dışındakileri oyun içindeki anlar belirliyor. Oyunun her iki yönünü de iyi oynamaya çalışacağız. Şuan takımın enerjisi çok iyi. İyi sonuç alabilmek en büyük temennimiz. Buraya dünyanın tanıdığı bir takım ve hoca geldi. Trabzon ve Trabzonspor da çok özel. O nedenle özel bir gece olmasını diliyorum. 

Mourinho benim için de çok özel bir teknik adam. Başardıkları ve yaptıkları çok net ortada. Çok özel bir insan tanışma fırsatım da olmuştu. Umarım fair play ruhuyla bir maç olur. Burada onları iyi misafir ettiğimiz orada da iyi misafir olacağımız bir maç olsun.

Kadro kalitemizle birlikte oyunun gerçeklerini oynamaya çalışan bir takım olacak. Rakibe göre planları olan bir takım olacak. Oyunun her iki yönünün en iyi şekilde oynamaya çalışacağız. Savunma mı hücum mu oynayacağız sorularını artık duymak istemiyorum. Oyunumuzu geliştirerek yolumuza devam etmek istiyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor