Süper Lig’in haftasında Adana Demirspor’u 2-0 mağlup eden Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Taraftara teşekkür eden Avcı, saha içinde ve dışında birlik mesajı verdi.
“Horonu da birlikte oynayacağız”
Taraftar desteğinin önemine vurgu yapan Avcı, şu ifadeleri kullandı:
“Yorulmadan, çalışmadan olmuyor. Geçen hafta davet ettim ve taraftarlar bugün tribünü doldurdu. Onlara teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte yürüyeceğiz. Savunmayı hücumu beraber yapacağız, horonu birlikte oynayacağız.”
“Ciddi bir rakibe karşı önemli galibiyet”
Rakip analizine de değinen başarılı teknik adam, Adana Demirspor’un ligin en tehlikeli ekiplerinden biri olduğunu söyledi:
“Ligin kalitesi yüksek. Rakibin arkasına en fazla kilit pas atan, akan oyunda en çok şut atan bir takıma karşı oynadık. Oyunun başında kazandıklarımızı çok çabuk kaybettik. Tony’nin golü geldi ve oyun dengeledi. Savunmayı iyi yapmadan ayakta kalma şansın yok.”
Avcı, kaleci performansının da belirleyici olduğuna dikkat çekti:
“Bazen kalecimiz devreye girdi. Ciddi bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık.”
“Bıkmadan çalışarak devam edeceğiz”
Yaşanan sakatlıklar nedeniyle planlamaların değiştiğini belirten Avcı:
“Cornelius’un alnı açıldı. Koita’yı 10-15 dakika düşünürken 60 dakika sahada kaldı. Hiçbir şey kazanmadık, bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Bıkmadan çalışarak, fedakarlık yaparak bunun karşılığını almaya devam ederiz.”
Rekor konuşmalarına ise kapıyı kapattı:
“Rekorlar kırılıyormuş, buna bakmıyorum. Her hafta kazanmaya odaklanıyoruz.”
“Başkanımıza ve yönetime teşekkür”
Son olarak kulübe verilen destekten memnuniyet duyduğunu belirten Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bu şehir, ülke futboluna çok önemli işler yaptı. Geçen yıldan itibaren çok iyi organize olduk. Başkanımıza, yönetime ve özellikle Ertuğrul Doğan’a sağladıkları imkânlar için teşekkür ediyorum.”
Kaynak:Haber61