Avcı'dan Bakasetas ve Nwakaeme açıklaması

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesinde açıklamada bulundu

Avcı'dan Bakasetas ve Nwakaeme açıklaması

Trabzonspor’un Çaykur Rizespor ile karşılaşacağı maç öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

İki üç haftadır sakatlıkların olması kolay değil yorucu geçiyor. Bizde gelen raporlara göre plan yapıyoruz. Maç öncesinde sabah oyuncularla nasıl hissettiklerini konuşup, doktor, fizyoterepist ve performanstan geçtikten sonra raporlara göre karar veriyoruz. Bugün böyle bir karar verdik. Bakasetas, Nwakaeme gibi oyuncularımızın süre ve oyuna göre kullanmak isteyeceğiz.

Biz lider rakibimizi sonuncu olabilir. Basit ve küçümsenecek bir takım değil. Galatasaray’ı yenebilecekken kaybettiler. Anlık performanslar etkili olabiliyor. Lidere yakışır bir oyun ve skor istiyoruz. Taraftarlarımızı davet ettik ve bugün bilet kalmamış onlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra bir görebvleri daha var, duygularımızı karıştırmadan oyuna ve oyuncuya destek olsunlar. Herkesin iyi ki Trabzonspor var denilen bir oyun sergilemeye çalışıyoruz.
Vitor’un ciddi bir sorunu yok. Geçen haftadan atılan dikişten dolayı bugün o bant var. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor