Avcı'dan Abdülkadir ve Nwakaeme açıklaması! Taraftara da müjde...

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı'dan Abdülkadir ve Nwakaeme açıklaması! Taraftara da müjde...

Süper Lig’in 33. Haftasında Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. Avcı Nwakaeme ve Abdülkadir'in neden yedek kaldığını açılarken ayrıca taraftara da seyirciye açık antrenman müjdesini verdi.

Avcı şu ifadeleri kullandı;

Nwakaeme ve Ömür konusuyla ilgili, geçen hafta cezalılar vardı veUzun zaman sonra kadro derinliğimiz bu kadar iyi. Performanslar, rakip analizleri, oyuncuların sezon sonuna doğru yorgunlukları bu kararı oluşturdu. Bu durumu oyuncularımızla da paylaştık. 33 haftadır sezon başından beri iyi ki Trabzonspor var dedirttik. Sezon boyunca çok dalgalanmadan, şuana kadar sağlıklı şekilde devam ettik. Taraftarımız bugün yine burayı doldurdu. Onlara teşekkür ediyorum. Onların bir talebi oldu antrenman konusunda. Umarım onu yakın zamanda sağlıklı şekilde gerçekleştireceğiz. Hep beraber eğlenmeye devam edeceğiz inşallah.
Önümüzde ciddi bir takım var. Oyun kalitesi olan bir takım. Hocalığını milli takımda yaptığım Volkan takımın başında. Öncelikle maçı kazanalım, sonrasını adım adım gideceğiz. Bayramda kutlama yapacağız inşallah.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor