Avcı yeni transferleri değerlendirdi: Ben istedim!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı yeni transferleri değerlendirdi: Ben istedim!

Trabzonspor deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Maç öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;
Öncelikle futbol ailesine başsağlığı diliyorum. Ahmet Çalık kardeşimizin ailesine sabır diliyorum. Kolay bir süreç değil Konyaspor camiasına da başsağlığı diliyorum. Sanırım oyuncunun sezon sonuna kadar alacaklarını da vereceklermiş tebrik ederim. Kazanıyoruz kaybediyoruz ama hayatın gerçekleri bunlar. Bütün futbol ailesine başsağlığı diliyorum.

Oyuncu üzerinden gidersek Visca ilke kez 11’de olacak. 11 ıl önce buraya getirdim, bu süreçte başkanımız ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Bu transferde çok yardımcı oldular. Bir teşekkür de Başakşehir başkanı ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Visca da bizimle olmayı çok istedi, şampiyonluk hikayesinde olmak istedi.

Yine buranın toprağında yetişmiş, sonra giden Yusuf Erdoğan, sene başında da istemiştim gerçekleşmedi. Sonrasında Yusuf burada olmak için önemli fedakârlıklar yaptı ve geldi. O da bu ailenin bir parçası artık.
Ouchaavz bir haftadır bizde ama inanılmaz bir enerjiyle çalışıyor. Bundan sonra aramızda olacak.

Kadromuzu daha iyi ve alternatifli bir hale getirdik ve transfer devam ediyor.

Sivasspro ligin önemli takımlarından biri. Rıza hocanın da bellli bir profili var. Çalıştırdığı takımlar her zaman ligin dişli takımlarından olmuştur. Biz şampiyonluğa oynuyoruz çok net. Her hafta bir final maçı oynuyoruz. Her hafta bir adım atıyoruz ve bu da onlardan biri. 
Sonuna kadar aynı sadakatte disiplinde daha fazla maç kazanarak devam etmemiz gerekiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor