Avcı, Trabzonspor'u neden seçtiğini açıkladı

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı dikkat çeken açıklamalarda bulundu

Avcı, Trabzonspor'u neden seçtiğini açıkladı

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Eddie Newton'ın ardından göreve başlayan teknik direktör Abdullah Avcı ilk basın toplantısını gerçekleştirdi.

Avcı basın toplantısında Trabzonspor'u neden seçtiğini de açıkladı.

Trabzonspor'dan gelen teklifin her teknik direktörü heyecanlandıracağını söyleyen Avcı " Başka takımlardan da teklif aldım. Ancak ben dingin denizi değil fırtınalı denizi seçtim." diyerek yarışmacı bir takımda görev yapmak istediğini ortaya koydu.

Avcı ayrıca bugüne kadar Trabzonspor'dan 3 kez teklif aldığını da açıkladı.  Tecrübeli teknik adam "Özkan hoca da görev yaptığı zaman bana teklif yapmıştı daha sonra da oldu bu 3. Teklif oldu. O zaman şartlar oluşmadı. Kısmet bugüneymiş. Geçmişle yaşamayacağız bir takım dersler çıkaracağız. İmzayı attığınız andan itibaren Trabzonspor teknik direktörü olduğunuzu büyük takımda olduğunuzu hissediyorsunuz. " ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor