Baraj 15. bölüm fragmanı yayında mı? Baraj'da neler oldu?

Baraj 14. bölümü ekranlara geldi. Kısa sürede beğeni toplayan dizide bu hafta neler oldu, Baraj 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Baraj 15. bölüm fragmanı yayında mı? Baraj'da neler oldu?

FOX'ta yayınlanan dizilerden Baraj 14 bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Kısa sürede beğeni toplayan dizi bu hafta da hayranlarını teşevizyon başına topladı. Baraj 15. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınladığında burada olacak.

Baraj 14. bölüm özeti

Nazım’ın hala evli olduğunu ondan saklaması Nehir için bardağı taşıran son damla olmuştur. Artık Nazım’a güvenemeyeceğini düşünen Nehir, Zerrin ile birlikte İstanbul’a, eski hayatına geri döner. Nazım ya Nehir’i seçip onun peşinden İstanbul’a gidecek ya da kızını seçip onları korumak için Nermin ve Ayşe ile kalacaktır. Tarık, gerçekleri Nehir’e anlatarak onunla Nazım’ın arasını açmayı başarmıştır. Fakat bu yüzden Nazım’ın gazabına uğrar ve onun imdadına Fulya ve Kemal yetişir. Tarık saf dışı kalınca ise Zahra, Halil’in yokluğunu gizlemekte iyice zorlanır.

Baraj 15. bölüm fragmanı yayında mı? Baraj'da neler oldu?

Baraj 13. bölüm özeti

Nehir, Nazım ile evlenmeyi kabul etmiştir. Nazım buna sevinse de mutluluğu uzun sürmez çünkü hemen Nermin’den boşanmalı ve hala evli olduğunu da Nehir’den gizlemelidir. Nermin ise boşanmayı kesinlikle kabul etmeyecektir. Halil’in cesedi ortaya henüz çıkmamıştır fakat Halil’in kız kardeşi Meryem’in baraja gelmesi hem Tarık’ı hem de Zahra’yı zor bir duruma sokmaya başlayacaktır. Tarık ve Zahra, şantiyede kimsenin Halil’in yokluğundan şüphelenmemesi için uğraşırken gizemli birisi ise onların yaptığından haberdardır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler