Avcı: Trabzonspor iyi yolda

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Avcı: Trabzonspor iyi yolda

Molde'yi eleyerek Konferans Ligi'nde yoluna devam eden Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonrasında açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

2. kez resmi maç oynadık. Molde bir sistem ve organizasyon takımı. Son 10 yılın 8 senesinde Avrupa’da oynadılar. Hiç alışık olmadığımız sentetik bir saha ve futbol topuyla oynadık. Zeminin ıslandığından topun gidişatının değiştiği şeyler yaşadık. Bunlar olumsuz olanlardı. İki maçta elimizdeydi. Daha önce de bitirebilirdik. Bu oyunu geliştirerek oynayacağımızı düşünüyorum. Lig öncesi genel bir mesaj verme adına hedeflerimize hızlanma adına önemli bir gündü. Oyuncularımı kutluyorum. Lig başlıyor, ona hazırlanarak rahat bir şekilde çıkmak istiyoruz.

Eleştiriler alacağız ama Serkan Asan’ın bugünkü performansından memnunum. Futbolda bazı veriler kullanılıyor. İsmail aramıza geç katıldı. Bir takım verileri yavaş yavaş yükseliyor. Aynı şekilde Trondsen de ağır bir sakatlıktan çıktı. Tercihlerimizi bu şekilde yaptık Perez Roma’da sol bek oynadığı için öyle oynattı. Bu playstation gibi değil. Veriler kullanıyoruz. Bir sürü yerden geçiyor bu. Serkan altyapıdan gelmiş. Biz sadece onu konuşacaksak geriye gideriz. Serkan, Uğurcan, Parmak altyapı kaynağından oynuyor. Bundan daha güzel bir şey var mı. Trabzonspor iyi yolda. Sabır istiyorum. Serkan’ın verdiği emeğe, verdiklerinden memnumum.

Futbolda bazen savunma bazen hücum oynamak gerekir. Hücum oynarken savunma güvenliğini almalı. Trabzonspor dominant oyun oynayacak, keyif verecek bir oyun oynama yolunda ilerliyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor