Avcı: Taraftarlarımız dünyaya örnek oldular

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç sonunda konuştu

Avcı: Taraftarlarımız dünyaya örnek oldular

Süper Lig’i 37. haftasında Trabzonspor Altay ile karşılaştı ve 2-1 kazandı. Maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;
Maçı kazanmayı çok istedim ,şampiyonluğu garantilememize rağmen. Taraftarlarımız dünyanın her yerinden Trabzon’a gelebiliyorlar ama her zaman gelemiyorlar. Böyle bir fırsat varken onların önünde kazanmak ve mutlu etmekti bütün amacımız. Maçı daha önce koparabilirdik dünkü yorgunluğa rağmen ellerinden geleni yaptılar. Onlara teşekkür ediyorum. Bir hafta kaldı artık. Buradaki taraftarlarımıza da dokunmuş olduk. Dün gördüğüm sahneler, denizde yolda, kadını kızı yaşlısı genci hepsi bu duyguları yaşıyor. Geçen seneden itibaren dünyaya örnek oldular. Farklı bir konseptte oynayan Trabzonspor’a destek olan taraftarımıza teşekkür ediyorum.1 haftamız daha var hem sosyal etkinliklerimizi yaparak hem de son maça hazırlanarak geçireceğiz. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor