Avcı: Takım savunmasıyla şampiyon olursun

Trabzonspor teknik direktörü Avcı'dan galibiyet açıklaması

Avcı: Takım savunmasıyla şampiyon olursun

Trabzonspor’un Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup ettiği maçına ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu; 
Yenilmemek ve rekorları egale etmek güzel. Bireysel oyuncuyla kazanırsın ama takım savunmasıyla şampiyon olursun. Bu oyunun iki yönünü oynamaya çalışıyoruz. Oyuncularla çok tekrarımız olduğu için neler yapılması gerektiğini biliyorlar. Doğru pozisyon aldığımızda rakibe pozisyon vermedik. Rakibi ayakta tuttuk. Kalecinin üzerine vurduğumuz 5-6 şut var. Oyunu koparabilirdik. Onu yapamadık. Oyuna girenler çok iyi katkı verdi. Veriler bizim açımızdan iyi gidiyor. Seyrederken keyif aldığımız heyecanlandığımız bir takım görmek güzel Taraftar bunu hakediyor. Buraya da gelip destek verdikleri için teşekkür ediyorum. 13 puan çok iyi başlangıç. İyiyiz zaten daha iyisi için çalışıyoruz.  Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Dinlenip lig maçına hazırlanacağız 

Kulübenin katkısından memnunum. Berat’ın performansından dolayı değil teknik anlamda çıkardık.  Rakibimiz adam adama oynuyordu. Hareketli bir alan yaratmak gerekiyordu. Marek’i ortaya çektik. Parmak dribling yapabilen teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu. Çok da iyi çalışıyor. Oyun buna cevap verdi, gol de geldi. Dorukhan sakatlıktan çıktı geldi, Siopis her zaman hazır. Rekabet ve kalite seçeneklerinin fazla olması oyunun gidişatına göre hamleleri değiştiriyor. 

Zor bir deplasmandan kazanarak dönmek bizi mutlu ediyor.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler