"Avcı sezon başında gelse ne olurdu?"

Fırtına, Avcı’dan önce 8 maçta 0.75 puan ortalaması yakalamıştı. Avcı bu oranı 2.47’ye çıkardı..

"Avcı sezon başında gelse ne olurdu?"

Trabzonspor Hüseyin Çimşir ile yolları ayırdıktan sonra takımı yardımcısı Eddie Newton devralmıştı. Türkiye Kupası da kazanılınca kafalar karışmıştı. Bordo-mavillier sezon başında Abdullah Avcı ile de görüşse de Newton ile devam kararı çıkmıştı. Ancak İngiliz hocanın takımın başanda kaldığı dönem tam anlamıyla hüsran oldu. Trabzonspor, Newton ile 7 maçta 5 puan toplarken ligde 19. basamaktaydı.

8. hafta Alanyaspor maçında takımın başında İhsan Derelioğlu çıktı. Fırtına 8 haftada 6 puan topladı. 0.75 gibi çok düşük bir puan ortalaması yakaladı. Abdullah Avcı'nın gelişiyle ise işler bir anda değişti. 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet gördüler. 2.47 gibi muhteşem bir puan ortalaması yakaladı. Şimdi herkesin aklında aynı soru var. Ya Fırtına sezona Abdullah Avcı ile başlasaydı ne olacaktı? Avcı, 2.47 ortalamayı o dönem de yakalasa Fırtına'nın puanı 48 değil, 67 olacaktı..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor