Avcı: Şampiyonluk kutlaması 1 hafta uzadı!

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Avcı: Şampiyonluk kutlaması 1 hafta uzadı!

Süper Lig’in 30. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Rizespor ile karşılaştı ve 3-2 yenildi. Maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Normalde ilk yarı içeri 2-0 önde girebilirdik. Oyun biraz kaotik oyundu. Rakip çok iyi geldi çok oynadı demiyorum ama kaotik bir oyun. Top bizde penaltı yaptık, ele çarptı penaltı, korner kazandık dönüşü penaltı. Kenarları kullanmak istedik, oyun üstünlüğü vardı ve 3 penaltı oldu. Kazanabilmek için herşeyi yaptık ama böyle olması üzüntü verici. Şampiyonluk kutlaması 1 hafta uzayacak onun dışında bir şey değişmedi. Bunlar işin içinde olan şeyler. Rakibi tebrik ediyorum. Mücadele edip kazandılar. 

Milli takıma başarılar diliyorum 3 oyuncu gönderiyoruz. Yabancı oyuncularımızdan da gidenler olacak. Sakatlık olmamasını diliyorum. Altyapımızla maçlar planlıyoruz. İzinden sonra maçımıza hazırlanacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor