Avcı: Şampiyonluk hikayeleri böyle maçlarla yazılıyor

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç sonunda değerlendirmelerde bulundu

Avcı: Şampiyonluk hikayeleri böyle maçlarla yazılıyor

Süper Lig’in 27. Haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Kayserispor’u 3-2 yendi. Maçın ardından Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;
Şampiyonluk hikayeleri böyle maçlarla yazılıyor. Hiçbir rakip kolay değil. Bir geçiş takımıydı rakibimiz. Topa sahip olmak istedik. İlk 5 dakikada oyuna iyi başladık sonra oyuna giremedik. 14 puan önde olabiliriz, gergin, stresli konsantrasyon kaybına fırsat vermememiz gerekiyor. Trabzonspor yapısında bu geri dönüşler var. Belki 62. Dakikada öne geçebilirdik. İki tane direkten dönen topumuz var. Trabzonspor’un DNA’sında bu var. İkinci yarı tempo arttı. Kenar ortasını biraz daha fazla yapabilirdik. Taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyorum. İyi bir takıma karşı geri dönüşle kazandık. Haftalar azalıyor, bu daha iyi oynamamızı sağlamalı. Çok mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Rakibe de başarılar diliyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor