Avcı: Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç öncesinde konuştu.

Avcı: Şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz

Süper Lig’in 30. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadeleri kullandı;

Sabah bir toplantı yapıyoruz sonra hava şartları değişiyor. Kadro açıklıyorsun buraya gelince bakıyoruz bembeyaz. Açıkladığım kadroyu mu değişeceksin hamleleri mi değişeceksin. Sona doğru geliyoruz. Analizleri yaptık. Hücum opsiyonlar var. Topa sahip olma felsefemiz var. Saha kötü bu olmayacaksa farklı bir sistem deneyeceğiz. Kazınıp şampiyonluk için bir adım daha atmak istiyoruz. Şampiyon ne zaman olacağız bilmiyorum ama kazanıp bir adım daha yaklaşmak istiyoruz.

Puchacz ve Uğurcan cezalı. Erce deneyimleri olan bir kaleci. İsmail mi Yusuf mu diye düşündük sol bek orjinli olduğu için İsmail’i seçtik. Djaniny’i geçen hafta gol attığı için değil oyun planı için seçtik. Savunma arkası koşuları gibi. Bunu bu zeminde ne kadar yapabileceğimize bakacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor