Avcı: Roma'da tur atlamak için oynayacağız

Trabzonspor teknik direktörü Avcı'dan Roma maçı yorumu

Avcı: Roma'da tur atlamak için oynayacağız

Trabzonspor’un 2-1 mağlup olduğu Roma maçı sonrası bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
Avcı şöyle konuştu;

Oyunun ilk yarısında 22-23. Dakikaya kadar dengeli ve hatta dengeliydi. Sonrasında biraz daha rakipteydi. Bu tip rakiplere karşı erken kayıplar yaparsan oyunu verirsen sıkıntı yaşatabilir. Oyunun ikinci yarı oyunun hakimiydik. Mourinho’nun takımları dünyanın en iyi savunma takımlarıdır. Elimize fırsatlar da geldi yakaladık atamadık. Karşımızda Şampiyonlar Ligi takımı vardı. Bizde o seviyede oynadık. Bu tür oyunlarda bazen oyun elden kaçar. Olumlu olarak cebimize koyacağımız çok şey var. Bugün kalecinin eline top değmeden iki gol yedik. Biri duran toptan oldu. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Hamlelerimize de cevap verdiler. Roma’yı tebrik ediyoruz. Buradan çıkaracağımız dersler var. Şimdi burayı kapatıp pazartesi günü oynayacağımız lig maçına bakacağız. 

Sivasspor maçı sonrası rövanş maçına döneceğiz. Çok iyi toparlanarak maça hazırlanacağız. Roma’da turu atlamak için oynayacağız. Taraftar bu takıma sahip çıksın. Kaybetmeye rağmen destekliyorlar. Çünkü takım kazanmak için oynuyor. Çok iyi bir takıma çok iyi oynayarak kaybettik. 

Başkan ve yönetim kurulu ile koordineli şekilde çalışıyoruz. Her şeyi erkenden transferi, kampı yaptık. Başkana, Ertuğrul beye teşekkür ediyorum. İyi bir takımız, iyi bir aile ortamı var. Futbolcular da mutlu taraflarımız da mutlu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler