Avcı: Rakibe karşı iki opsiyonumuz var

Trabzonspor'da Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı: Rakibe karşı iki opsiyonumuz var

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Başakşehir maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Burada güzel anılar hikayelerle günlerimiz geçti. Bugün rakibiz.  İlk defa buraya rakip olarak geliyorum. Profesyonellik bunu gerektiriyor. Geçen senenin şampiyonu bu yıl sıkıntılı da olsa oyuncu havuzu çok geniş bir takım. Yetenekli oyuncular var.  Kendi açımızdan yakaladığımız ivmeyi devam ettirebilmek için Aykut hoca geldikten sonraki durum analizlerini yaptık ona göre hazırlandık.

Bu bir organizasyon oyunu değerli oyuncular eksik. Biz beraber oynamaya alışan bir takımız. Rakiple ilgili iki opsiyonumuz var. Bunlar üzerinden çalışacağız. 

Kağan’la kaleci departmanımız ilgilendi. 3 tane altyapıdan gelen kalecimiz var. Kaleci olarak hep yakışıklıları mı seçiyorsunuz diye de takıldım onlara. Onlar için bir fırsat. Çeviremese de canı sağ olsun. Uğurcan gibi o da altyapıdan gelen bir oyuncu. Uğurcan bu ligin en az gol yiyen kalecisi olacak. Uğurcan, Arda, Erce çok iyi bir kaleci yatırımı var. Umarım karşılığını gelecek senelerde verecekler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor