Avcı: Planı olan iki takım oynayacak

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı: Planı olan iki takım oynayacak

Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

İki tane örtüşen şey var. Biri Olimpiyat stadı. İstanbul Büyükşehirle burada 6 yıl oynadım. Geçen yıl Trabzonspor’la burada kupa kazandım Diğer tarafta Karagümrük takımı var. Benim 22-23 yaşlarımda futbol piyasasına iyi bir futbolcu adayı olarak Süper Lig’e çıktığım takımdır. 25’e yakın gol atıp transfer olduğum bir kulüp.

 Rakibe baktığımızda ligin formasyonu, planı olan iki takımı oynayacak. Oyuncu eksikleri iki tarafta da vardır. Ancak planlar seni ayakta tutar. Onlar sahalarında biz deplasmanda kaybetmiyoruz. Oyunun her anını nokta nokta hesaplamalıyız. Üçüncü bölgede ne yapacağız, ikinci bölgede karşılarken ne yapacağız bunlara çalıştık. Bundan sonrasında güzel bir maç olur ve umarm bizim kazandığımız bir maç olur.

Geçen hafta taraftarlarımız bizimleydi savunmayı hücumu beraber yaptık. Bugün desteklerini arkamızda hissediyoruz. Buradan kazanarak çıkmak sonraki maça hazırlanmak en büyük arzumuz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor