Avcı: Oyun bizi mutlu ediyor

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç sonunda konuştu.

Avcı: Oyun bizi mutlu ediyor

Trabzonspor Türkiye Kupası’nda Antalyaspor’u 2-0 yenerek yarı finale yükseldi. Karşılaşmanın ardından Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Vitor Hugo MR’a gidecek. Benim de biraz bu yüzden keyfim kaçık. Mevki olarak sıkıntılı olan bir yer zaten. Önemli oyuncularımızdan biri. Önemli olan onun sağlığı. Duruma göre çözüm arayacağız.

Oyuncularımız ne istediysek yapmaya çalışıyor. 3. Bölgede baskıyı çok iyi yaptık. Rakibimiz organizasyonu olan bir takım. Direkten dönen toplarımız da oldu. Oyun bizi mutlu ediyor. Yüksek şiddetli bir maçtan çıkmıştık. Mutluyuz.  Taraftarımız da yine buradaydı. Trabzonspor sevdalılarına armağan ediyoruz. Bugün bir adım daha attık. Yarın çalışmaya başlayacağız. Bir gün dinleneceğiz.

Hedefi olan takımlar , Fenerbahçe ile bundan önce de çok fazla maç oynandı yine oynanacak. Toparlanarak ve sonrasında dinlenerek bu maça hazırlanacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor