Avcı: Oyun beni tatmin etti

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç sonunda konuştu

Avcı: Oyun beni tatmin etti

Trabzonspor’un Hatayspor’u 2-0 yendiği maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu. 

Avcı şöyle konuştu;

Hatayspor ligin en zor rakiplerinden biri. İyi bir ekipleri takımları olduğunu söyledim. Farklı formasyonlar deniyorlar. İlk yarı ve ikinci yarı farklı oynadılar. İlk yarı da oynadığımız dominant oyunların en iyisiydi. Sonucu da aldık. Biz ikinci yarıda pozisyonlar verir gibi olduk sonrasında basit kayıplar yapınca rakip topa sahip oldu. Giren oyuncular katkı sağladılar. Atakları hep sonuçlandırdık. Gecen haftadan sonra bu hafta reaksiyon vermek büyük takım reaksiyonudur. Ben nasıl oyuncularımdan yöneticilerimden bir fazlasını istiyorsam taraftardan da istiyorum ve bunu yapıyorlar. Kolay değil iyi takımlara karşı oynuyoruz. Oyun beni çok tatmin etti. 90+6’da da olsa oyunun en basitini oynamak gerekir. İkinci yarıda bazen basit oyundan ayrıldılar bunu onlara da söyleyeceğim. Önümüzde önemli maçlar var. En iyi şekilde hazırlanmalıyız.

Taraftara teşekkür ediyorum her hafta beni çağırıyorlar. Benim yanımda 8-10 tane beraber çalıştığımız ürettiğimiz ekip var. Şehir hepimize sahip çıkıyor. Ekibime de yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler