Avcı: Önemli bir fırsatı değerlendirdik

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maçın ardından konuştu

Avcı: Önemli bir fırsatı değerlendirdik

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı 4-1'lik Ankaragücü galibiyeti sonasında değerlendirmelerde bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Milli takıma bol şans diliyorum onlar için önemli bir srüreç başlayacak. Maça gelirsek net bir galibiyet aldık. Oyun içinde aksiyonlar oldu. Bugün itibaren 130. Günümüz 15. Maçını kazandı bu takım. Bazen duraklama olacaktır. Pandemi döneminden en çok etkilenenlerden biri olduk. Rakip ligin yetenekli oyuncularına sahip. Uğurcan çok önemli kurtarışlarla katkı yaptı. Bugün önemli bir fırsatı değerlendirdik. Galatasaray’ın yenilmesi yarın Fenerbahçe Beşiktaş maçının olması önemli avantaj. Milli takım arasında iyi dinlenmemiz gerekiyor. Futboldan uzak zihinsel olarak rahatlamamız gerekiyor. Şehrimize armağan olsun.

4 gollü ilk galibiyet. Her şey aynı anda olmuyor. Bir çok şeyi farklı farklı geliştiriyorsun. Bugün playstation bile oynasan hemen gelişemiyorsun. Bugünü de anı da geleceğe de plan yapıyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler