Avcı: Marek olmadan oynamayı bilmemiz lazım

Trabzonspor'da teknik direktörü Avcı'dan maç öncesi açıklama

Avcı: Marek olmadan oynamayı bilmemiz lazım

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi ağırlayacağı maçın öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Oyun planımızda bir değişiklik olmayacak. Marek’siz de oynamayı bilmemiz lazım. Derin kadroları birbirine yakın kaliteli oyuncuları bu nedenle oluşturuyoruz. Aynı planla oynayacağız. Rakibimiz değişik formasyonlarla oynayan bir takım. 3-4-3 oynayan bir takım. Önde baskı yapan bir takım.  Bizim bunlara karşı analizlerimizle hücum ve savunmayla ilgili sabırla çalıştık. Hedeflerimiz var. 9. Haftayı oynuyoruz, bugün kazansak şampiyon olmayacağız ama bizi bu yolda çok hırslandıracak. Çalıştıklarımıza sadık kalmalıyız. Dünyanın her tarafındaki Trabzonspor taraftarlarını mutlu etmek istiyoruz. Onların gücü desteği bizim için çok önemli. Onların duygularını biz de yaşıyoruz. Onlardan rica ediyorum saha içindeki futbolculara destek olsunlar. Eleştiriler maçtan sonra olacak. Bugün hem seyir zevki yüksek, hem de ismine yakışan bir oyun olur, hem de bizim kazandığımız bir maç olur.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor