Avcı kendi rekorunu kırdı

Abdullah Avcı en iyi puan ortalamasını Trabzonspor'da yakaladı

Avcı kendi rekorunu kırdı

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı geçtiğimiz sezondan itibaren yakaladığı çıkışı sürdürüyor. Tecrübeli hoca, Fırtına ile Süper Lig'de çıktığı 35 maçta 21 galibiyet, 11 beraberlik aldı ve 3 kez kaybetti. Söz konusu periyotta 48 gol atan ve 24 gol yiyen Avcı'nın takımı, 2.11 puan ortalaması elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

Bu istatistik Avcı'nın kariyerindeki en yüksek puan ortalaması olarak da kayıtlara geçmiş durumda. Beşiktaş ile 18 maça çıkan Avcı'nın takımı 9 galibiyet, 3 beraberlik almış ve 6 defa yenilmişti. 28 gol atıp, 24 gol yemiş ve 1.67 puan ortalaması elde etmişti. Başakşehir ile ise 315 maça çıkan başarılı hoca; 147 galibiyet, 82 beraberlik ve 86 mağlubiyet almıştı. Attığı 458 gole karşılık, 341 gol yiyen Başakşehir, o dönem için 1.66 puan ortalaması yakalamıştı. Avcı, Trabzonspor'a gelerek de kendi adına tarihi bir sayfa açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor