Avcı: Kazanmaya yakın olan taraftık

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç sonunda açıklama yaptı

Avcı: Kazanmaya yakın olan taraftık

Deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;
İstediğimiz oyunu zaman zaman yansıttık zaman zaman yansıtamadık. Bir eksik oyunlar zordur. Çok güzel atmosfer vardı.  Oyun şu; ilk yarı özellikle topa ship olmayı oyunu organize etmek istedik. Gol bulduk gol kaçırdık.  Burada pas giriyor devreye. Şiddeti, kalitesi, rakip arkasına koşular denemeler… Bunu zaman zaman yatık zaman zaman yapamadık.
 Biz kazanmak için geldik. Şampiyon gibi oynamak bütün amacımız. Kazanmak için sürekli hamleler yaptık. Rakip duran top bekliyor başka şansı da yoktu. Rakibin duran toptan kazandığı gol var. Direkten dönen ve kaçırdığımız goller var. Kazanmak için hamle yaptık ama olmadı.

 Ligin sonuna 10 maç kaldı. Ligin ikincisine 15 üçüncüsüne 20 puan öndeyiz. Maçtan önce de söyledim şampiyon gibi oynamak istiyoruz. Taraftarımız da mutlu. Kaybetmek hiç aklıma gelmedi. Sabah kalktığımızda mutlu olacağız. Ceplerimiz kredilerimiz dolu. Ligin önemli takımlarına karşı dışarıda galibiyeti kaçıran taraf olduk. Bu oyunu daha hızlı daha çabuk oynayarak bitirmemiz gerekiyordu. Golü yemeden önce değişiklik yapıyorduk. Son bölümde 3 tane yaptık pozisyonda yakaladık. Çocuklar harika işler yapıyor, umarım böyle devam eder.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor