Avcı: Kazanmak için oynayacağız

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı: Kazanmak için oynayacağız

Trabzonspor’un deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçı öncesinde bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;
Sakatlıklar oyunun içinde var. Sezon başından beri sezonu üçünü oyuncumuz oldu Hugo. Edgar ile ligin en iyi tandemiydi. Neler yapabileceğimize bakacağımıza organizasyonumuza bakacağımızı söylemişim. Fenerbahçe ligin önemli takımlarından biri. Fenerbahçe ve Trabzonspor Türk futbolunun lokomotifleri. İlk defa oynamıyorlar son defa da oynamayacaklar. Şunu istiyorum, rakiplerin birbirine saygılı olduğu topun oyunda daha çok olduğu bir süreci göstermek istiyorum. Trabzonspor bulunduğu konumda oyunun her şeyini kazanmak için oynayacak. Kazanmak için oynayacağız. Kazanırsak harika bir durum, beraberlik bu oyunun içinde var. 3 neticeli bir oyunda bizim kaybettiğimiz hiçbir şey olmayacak. Sabah kalktığımızda kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sona doğru giderken keyifli maçlar olmasını istiyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor