Avcı: Kazanarak devam etmek istiyoruz

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı: Kazanarak devam etmek istiyoruz

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Alanyaspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Taraftarımıza teşekkür ediyorum burada olmamalarına rağmen desteklerini hissettiriyorlar. Geçen hafta Kasımpaşa maçı vardı. Yorucu bir sezon. Geçen hafta dinlenerek geçti. Toparlanma sonrasında Djaniny’nin sakatlanma ihtimali yüksek olduğu için sakladık. Baker dönüşünden sonra çok iyi hazırlandı. Taktiksel bir durum bu. 

Kazanmak ve devam etmek istiyoruz. Her hafta yeni hedefleri için kazanmak istiyoruz. Alanyaspor ligin modern oyununu en iyi şekilde ortaya koymaya çalışıyorlar. Çağdaş hoca ve ekibini tebrik ediyorum. Daha önce oynatmaya çalıştığım bir oyundur bu. Türk futboluna bu yüzler bu oyun fayda sağlayacaktır. Başarı diliyorum. Zor bir takımla oynayacağız. Saha içinde bi çok planı olan bir takıma karşı oynayacağız. Ligin iki tane biri modern oynayan biri de gerektiği gibi oynayan takımı karşılaşacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
27 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor