Avcı: Kazanarak büyük adımlar atmak istiyoruz

Trabzonspor teknik direktörü Avcı maç öncesinde konuştu

Avcı: Kazanarak büyük adımlar atmak istiyoruz

Sahasında Konyaspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Taraftarlara öncelikle teşekkür ediyorum. Her geçen hafta desteklerini arttırıyorlar. 1-2 saatte biletleri tükettiler. Oyunculara sonuna kadar destek oluyorlar. Bu güzel hikâye destek oluyorlar.
Konyaspor bir antrenör takımı. Bugüne kadar baktığında bekleyenden çok oynayan oyun kuran bir takım. İkinci bölgede üçüncü bölgede neler yapacağını biliyorlar. Boşuna burada değiller. İyi hazırlandık. Savunma ve hücumda neler yapacağımızı çalıştık. Topa hakim olmaya çalışacağız. Yüksek enerjiyle sabırla, duygularıyla mantığını dengeli şekilde tutan dominant bir oyunla kazanıp bu hikayenin sonuna doğru giderken büyük adımları atmak istiyoruz.

Hamsik çok iyi profesyonel. Çok iyi hazırlanıyor. Son iki antrenmanı müsabaka şartlarına göre özel hazırlandı. Şuan iyi hazırlanıyor. Isınmaya çıktığında bir karar verdiğimizde ona göre bakacağız. Umarım ihtiyacımız olmaz. Şuan bizimle beraber
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor