Avcı: İstanbul takımlarına karşı hep kazandık!

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Avcı: İstanbul takımlarına karşı hep kazandık!

Trabzonspor’un Galatasaray’ı 2-1 yendiği maçın ardından bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
Avcı şöyle konuştu;

Oyunun çok dinamikleri var. Avrupa Ligi’nde grubu lider bitirmiş genç dinamik bir takım. Oyuna böyle başlayacaklarını biliyorduk. Yeni hocayla yeni bir organizasyona başlayan bir takım. Biz baskıyı kıramadığımız anlar oldu. Bazen kırdığımızda topa sahip olamadık.
İkinci uyarıda özellikle 8+3’ün olması nedeniyle iki gündür inanılmaz yoruyor. Bir matematik gibi uğraşıyoruz. Bakasetas ile golü bulduk. Geçen hafta 2 penaltı kaçıran bir oyuncuya destek olunması nasıl bir aile olduğumuzu gösterdi.
Edin yeni geldi golü baskıdan geldi. Uğurcan devreye girdi pozisyonlar çıkardık. 15 aydır Trabzonspor teknik direktörüyüz. Bir kere İstanbul’da berabere kaldık. Bütün İstanbul takımlarına karşı bütün maçları bugün de dahil kazandık. Bugün şampiyon olmadık, bir şey kazanmadık. Mutlu sona ulaşabilecek önemli bir adım attık. Zafere giden yol dikenli. 

Aradan sonra dinleneceğiz, değerli oyuncularımız olmadı. Kaliteli oyuncularımız var. Marek’i bugün kullanamadık. Taraftarlarımızdan şunu rica ediyorum, duygularını çok yoğun yaşayan bir şehir. Bunu çok net görüyoruz. Trabzonspor çok önemli işler yapıyor. Başkanıyla yöneticileriyle futbolcularıyla. Puan olarak istatistik olarak rekorlar kırıyor. Aradan sonra üst üste içeride maçlarımız var. Trabzonspor’un her futbolcusuna rica ediyorum sonuna kadar destek olsunlar. Baskının olduğu yerde oyuncu gelişmez. Savunmayı da hücumu da bizimle olup bu yolda mesafeyi kısaltmada onlara ihtiyacımız var.
Galatasaray büyük bir takım. Bunun altından kalkabilecek bir camia. 

Transferde günün içinde çalışırken önümüzdeki yılın da çalışmalarını yapıyoruz. Yeni sezona girerken transferlerimiz bitecek. Yabancı transfer yapamıyoruz. Yerli stoper arayışımız var. Başkanımız Ertuğrul başkanımızla inanılmaz çalışıyoruz. Yerli genç arkadaşlarımıza da yatırım yapıyoruz. Bugün Ahmetcan çıktı oynadı. Belki ileride Avrupa’ya yollayacağımız isimlerden birisi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor