Avcı: Henüz şampiyon olmadık

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç öncesinde konuştu.

Avcı: Henüz şampiyon olmadık

Süper Lig’in 29. Haftasında Trabzonspor sahasında Göztepe’yi ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadeleri kullandı;

Taraftarımızın desteği için teşekkür ederiz. Rakip formasyon olarak 3’lü oynuyordu  biz 4’lüye de hazırlandık. Hoca değişikliği ile 4’lüye döndüler. Koşan bir takım direkt oynayan bir takım. Kenardan en fazla orta yapan takım. Biz bunların üzerinde çalıştık. Bizim topa sahip olma felsefemizde çözüm noktalarıyla ilgili hepsini çıkaracağız. 900 dakika yani 10 maç şampiyon olmamıza kaldı. Ne zaman olacağımızı bilmiyorum. Bugün yine kazanan teknik direktör olarak soyunma odasına gitmek istiyorum. Harika işler yapıyoruz harika sezon geçiriyoruz umarım bunun karşılığını alacağız, az kaldı. Daha şampiyon olmadık.

Dorukhan daha 2 gün oldu antrenmanlara katılalı. İyi durumda. Bakasetas son haftalarda performansında iniş çıkış olması bazen rakibe göre hazırlanmak anlamında böyle bir tercih yaptık. Marek’ten güzel haberler geldi. Milli takım arasından sonra bizimle olacak. Kontrol için gitti iyi bilgiler de geldi. Bizim için süreç iyi geçiyor, sakatlanma riskini almak istemiyorum. Daha sağlıklı dönecek.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler