Avcı: Hayal bile etmedik...

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç sonund akonuştu

Avcı: Hayal bile etmedik...

Trabzonspor deplasmanda karşılaştığı Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı.  Maç sonunda Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Çok karmakarışık işler vardı. Konyaspor sahasında emeği geçenlerden teşekkür ederim. Bizim de stadımız öyle. Oyun başlayabilecek en güzel senaryoyla başladık. 5. Dakikada 2-0 öne geçebilirdik. Hiç beklemediğimiz hayal bile etmediğimiz bir kırmızı kartla eksik kalıyoruz. Antrenmanlarda hep rakibi bir eksik yakalama üzerine çalıştık Bu kez 1 eksik oynadık. 90 dakika 10 kişi oynadık. 

Rakip iyi bir takım. 49 tane kenar orta yapmışlar. Stoper değiştirmek istemedim oyun akışında. Kenar ortalarını karşılayan stoper oyundan atıldı. Devrede bir hamle yaptık. Başlar başlamaz gol yedik. Kafamızda çok gelgitlerin olduğu bir an yaşadık. Sonra Uğurcan’ın çıkardığı pozisyon vardı. Sonra biz devreye girdik. Kaçırdığımız girdiğimiz pozisyonlar var. 2-2’den sonra da kaçırdığımız net gol var. İsmail son anda sakatlık nedeniyle oynadı. Ona da teşekkür ederim. Uğurcan devreye girdi milli takım kalecisi. Dönem dönem oyuncular böyle reaksiyonlar verdiler. 21 sene sonra 21 maç deplasmanda kaybetmedik. Bu da tarihte ufak bir hikaye olarak yerini alır. 3-4 günde bir maç oynamak kolay değil. 6 maç 4 galibiyet 2 beraberlik bu oyunun içinde olan işler bunlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor